Ostin tässä taannoin noita promarkerin tusseja läjän. Nämä tussit sopivat erinomaisesti mielestäni leimakuviin, joihin tarvitaan vahva väritys, esimerkiksi sammakot. Nooh, koska tusseilla hintaa aika reippaasti, halusin myös kokeilla, että kuinka näillä tusseilla saisi pehmeämpää jälkeä, muita apuvälineitä apuna käyttäen, kun on tullut hankittua jos jonninmoista maalausvälinettä :D Ehdottomasti niin magnolioita, hänglareita ja näitä eläinhahmoja pitää pystyä myös promarkereillä värittämään "pehmeämmin" ettei vallan jää tussit käyttämättä :) Blender kynä on ilmeisesti tarkoitettu vähän "valkaisemaan" joitakin kohtia värityksestä, mutta itse en pidä tuosta kynästä laisinkaan tai en ilmeisesti osaa sitä käyttää :D Tässä siis kokeiluni (en todellakaan ammattilainen vaan räpeltäjä!!) Kunhan lisäsin vaan yhden oman tapani tehdä näitä värityksiä, kun oon muitten ihania väritysohjeita katsellut ja kaikilla kun on vähän eri tyyli tehdä  ja eri välineitä :)

Välineet joita käytin

1473624.jpg

Nallet: eli ekaks väritin promarkereilla koko nallen ja ruusun, sitten toisessa vaiheessa tein varjostukset vahavärillä. Kolmannessa vaiheessa sitten kastoin stumpin öljyyn ja pyörivällä liikkeellä "häivytin" vahavärillä tekemäni tummanruskeat kohdat.

1473627.jpg

Aurinko tehty samalla tapaa...ensin promarkereilla väritys. Tähän poikani sanoi päikkäreiltä herättyään, että eikö äiti sulla nyt mee vähän toi väritys niinku rajojen yli :DD Sitten oranssia vahaväriä vähän ja häivytys sitten stumpilla ja öljyllä..tulee vähän lämpimämmän näköinen aurinko, ainakin omasta mielestäni :) Illalla sitten teen testejä vähän magnolioilla ja hänglareilla.

1473631.jpg