No niin, kotiuduttu ollaan..rentoutuneina?..sitä en tiedä :D Oltiin siis Nilsiällä eli Tahkolla viettämässä koko perheen voimin lomaa, myös mummu oli mukana. Säät eivät oikein suosineet, mutta puuhaa riitti siitä huolimatta. Käytiin kiipeämässä tietty Tahkovuorelle kuusvee termiitin kanssa (kovasti yritin tästä luistaa)ja näkymäthän sieltä on aivan huikeat! 

1645772.jpg

Huipulla tosiaan tuuli ja lippiskin lensi :D<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1645768.jpg

Käytiin myös hohtokeilaamassa, kylpylässä ja pingistäkin pelattiin. Askartelutarvikkeitakin oli mukana se kakskyt kiloo, vaan kuinkas kävikään, yksvee termiitti tuli kovaan kuumeeseen ja tytsin paijjaamisessahan meni niin päivät kuin yötkin.

Tällä hetkellä kuitenkin reissusta muistuttavat eniten kolottavat jalkalihakset..tai siis ne jotka mulla on joskus ollu :D  Kun nostan tyttötermiittiä tai vaikkapa lusikkaa niin tytsi sanoo naama väärässä ouh :DD

Mutta on se vaan mahtavaa aina palata reissusta kotiin... ja etenkin kun oli näin ihanaa postia odottamassa :DD

Nämä tuli Hollannista osa ja osa Paperellasta.

1645765.jpg

Ja nämä Paperellasta kaikki.

1645766.jpg

En yhtään ole leimasinaddikti, mutta kippeeksihän mä meinasin tulla kun oltiin sunnuntaina lähdössä reissuun ja luin netistä, että maanantaina ilmestyvät nämä Art Impressionin leimasimet. Apua!! Entäs jollei netti toimikkaan?? (eikä heti toiminutkaan) Nooh, soitto Maijulle ja Maijun apu auttoi-sain tehtyä etätilauksen kuulopuheella *nauraa vieläkin itselleen* Kiitos Maiju, ilman sinua olisin taasen myöhästynyt...Ja Paperellan Anskulle myös kiitokset!!