Ensiksikin, en tiedä miten osaisin sanoiksi pukea, miten olen yllättynyt ja onnellinen siitä, miten mahtavasti osallistuitte tyttötermiitin lorupussin tekoon. Hymyja halauksia teille kaikille!! Toinen toistaan ihanimpia kortteja loruineen tuli 46 kappaletta! Iso kiitos teille kaikille osallistujille, huikatkaa ihmeessä jos järjestätte samanmoista joskus, osallistun varmasti :)

Tässä ihana vaaleanpunainen lorupussi, jonka sisälle vielä mahtuu äidinkin tekemät lorut :)

1454235.jpg

Tässä saapuneet lorukortit

1454237.jpg

1454238.jpg

1454242.jpg

No niin ja sitten arvontaan :) Ensiksikin sekoitin kaikki lorut ja laitoin pussiin, Iinuska sieltä sitten poimi yhden lorun ja tadaa....voittaja on Ritva!! Onnea Ritvalle!! Ritvalle lähtee iso kasa leimakuvia ja kaikkea muuta yllätystä :)

Ja koska teitä osallistujia oli niin paljon, päätin arpoa vielä toisenkin palkinnon. Tämä suoritettiin niin, että matolle laitoin kaikki kortit ja Iinuska aikansa kortteja ihmeteltyään nosti yhden käteensä silmät pyöreitä tyyliin;"Saako näihin äiti koskea??" :)) Ja tämän arvonnan voitti Myy ja Vilijonkka! Onnea teille!! Teille lähtee myös leimakuvia sekä yllätystä :) Laitattehan (Ritva ja Myy ja Vilijonkka) osoitteenne minulle sähköpostilla niin saan laitettua postia teille vuorostani :)

Tässä vielä arvonnassa voittaneet kortit;

1454236.jpg

Kiitos kaikille vielä ja oikein aurinkoista kevään odotusta!!

T: tyttötermiitti ja sen äitee