Aivan älytön kasa valmiita 3D-kuvia olis oottamassa, mutta minä vaan leimailen ja väritän :D Joten nyt sitten sain itteäni niskasta kiinni ja aukasin laatikon, missä näitä kuvia on, pitäis saada nämä alta poies ennenkun tekee muuta. Onhan noita arkkejakin kyllä oottamassa sen pari sataa varmaan :) mutta ne saavat odottaakkin. Tämän taustapaperi on Paperikierteestä, kuin muös piparireunainen ihana kimallepaperi. Vähän leimailin vihreellä Distressillä kiekuroita ja onnittelutekstin ja lisäks kyhäilin paperikukkasen (alhaalla sizzixin daisy, sitten 2 Maijulta saamaani kukkaa ja sitten valkoinen kangaskukka ja helmi päälle. Ehken vielä lisään keijuun vähän kimalletta :)

1370946.jpg

Kortti muuttanut uuteen kotiin

Tässä sitten yksinkertainen ruusu kortti. Taustapaperi Paperikierteestä ja 3D kuva Lumikelloilta. Tykkään, ettei tähän oikein muuta tartte, en laittanu tekstiäkään ni sopiipahan moneen tilanteeseen...synttärinä, äitienpäivänä, nimipäivänä tai ihan vaikka lähetettynä muuten vaan :)

1370949.jpg

Myyty

Jaliskortin taustapaperi on tilattu Scrapbookdepotista. Nauhaa en muista mistä. Onnea-teksti on ääriviivatarra ja sen väritin oranssiksi Peeloff´s:in permanent markereilla, ostopaikkaa en muista.

1370950.jpg