Edit. Toinen kortti lisätty ja arvonnan sääntöjä muokattu niin, että jollei halua haasteeseen osallistua, pelkällä kommentin jättämiselläkin se toki käy :)

On tullut aika pistää ylläri jakoon, eli toinen kymppitonni täyttymässä. Mielettömän iso kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka niin aktiivisesti olette käyneet blogissani kurkkimassa ja jättäneet kommenttinne korteista. Kovasti kommenttine ovat piristäneet päiviäni ja innostaneet tekemään lisää kortteja ja harjoittelemaan tätä uutta harrastustani :)

Tosiaankin, ei vielä edes vuotta ole kulunut siitä, kun ensimmäisen kortin tein ja aloitin tämän askartelun ja taisi olla tammikuu 2008, kun ostin ensimmäisen leimasimeni :D ja nyt niitä on ainakin kaksi :D

On ollut kiinnostavaa seurata monien blogeja tänä aikana ja huomata erityisesti, kuinka valtavasti kaikki ovat kehittyneet. Tästä aasinsiltana laitankin haasteen. Eli toivoisin, että jokainen tekisi postauksen blogiinsa jostain kortista, minkä on tehnyt joskus silloin kauan sitten...kun aloitti korttien teon, kun aloitti blogin pidon tai jotain muuta sellaista ja viereen tekisi sitten samaan postaukseen samalla leimakuvalla kortin. Näin huomaisimme kaikki, miten tosiaankin kehittymistä tapahtuu :) Ja sitten linkki tietty tähän postaukseen. Tähän asti lähes kaikki kommentteja jättäneet ovat olleet lähes poikkeuksetta korttiaskartelijoita, mutta jos tänne blogiini eksyy joku muukin, tai et halua vain jostain syystä haasteeseen osallistua, niin jätä toki silti kommentti, näin kaikki, mahdollisesti myös muiden alojen ammattilaiset pääsevät osalliseksi arvontaan :) Arvonta päättyy, kun joku bongaa täysiluvun 20000 ja tämän luvun bongaaja myös saapi jonkinlaisen yllärin :)

Itse laitan tähän kuvan kortista, joka on aivan ekassa postauksessa kun blogin pitämisen aloitin. Nyt kaikki rohkeasti mukaan :)

Tämä kortti tehty siis helmikuussa 2008.

1309074.jpg

Tänään tehty kortti. Kortti tehty masking tekniikalla (josta ei ollut hajuakaan vielä puoli vuotta sitten :D). Ja villejä veikkauksia saa esittää, millä ja miten olen kuvat värittänyt :))

1741267.jpg