Tänään tapahtu kaikkea kivaa :) Iso osa hyvästä mielestä kuuluu ehdottomasti Maijulle ! Siis jo Maijun äänen kuuleminen puhelimessa saa hymyilemään! Oli kiva turista puhelimessa ja naureskella :) Oon varmasti jotain hyvää tehnyt joskus, kun moiseen loistotyyppiin törmäsin. Tosin, syyllistihän Maiju mua vähäsen tänään...minä kun yllytin tilaamaan promarkereita...no tämähän ei ikunas oo menny toistepäin...en ikinä oo Maijun blogista lukenu mistään ihanasta mikä nyt on sit pakkosaadahetinyt ..tähän yhtyy varmaan sen sata muutakin :D tosin huumorilla tämä, koska on ihanaa saada näin aloittelijana tietoa niin tekniikoista, uutuuksista ja nyt kun on vähän shoppaillu niin alkaa noi säilytysvinkitkin kiinnostaa :D shoppailupaikat kun on vissiin löydetty.

Postimiestäkin tai henkilöä tai no häntä joka postia kuljettaa, ni ootin kovasti mutta eipä sillä just tänään ollu mitään. Nooh, onneksi on noi koodisysteemit, eli ei tartte odottaa pakettikorttia saapuvaks vaan hakee koodilla..päiväkin joskus liikaa oottaa. Paperikierteestä tuli tilaus ja sitten Heinikasta....jaiks, ihania jutskia, joista huomenna lisää. Riimkutsi elikkäs Dreamkutz tuli niin älynopeesti Heinikasta, että aivan uskomatonta.Perjantaina tilaus ja maanantaina sain paketin :)) 

Ja sit lopuks sain vielä pari korttiakin valmiiks, vaikka niinku postauksesta huomaa, meni hiNpan myöhään tänään.

Simppeli 3D ruusukortti. Taustapaperi Paperikierteestä ja nauha Heinikasta.

1344870.jpg

Kortti muuttanut uuteen kotiin

Sitten innostuin tekemään vaaleanpunaista korttia ihan tarkoituksella, kun tänään Maijun kanssa väreistä pitkä tovi juteltiin. Tytsin syntymän jälkeen oon tykänny vaaleanpunaisesta, jopa ittenikin päällä (söpö ku sika pienenä :D), ja ruskea-vaaleanpunainen yhdistelmä jotenkin miellyttää silmää :) Että tällasta tänään, nyt näkemään unikuvia :)

1344872.jpg

Kortti muuttanut uuteen kotiin