Voi jestas...eipä ottanut ekalla kertaa taaskaan postausta...argh, että tämän vuodatuksen kanssa saapia aina välillä taistella! Ja ilmeisesti on paljon väkeä laittamassa postauksia, kun kuvien lataaminenkin on niin hidasta että. Mutta se siitä ja sitten mukavampiin aiheisiin :)

No niin, kuten edellisessä postauksessa kävikin ilmi, sain kuin sainkin oman leluni eli sizzixin rikki. Nooh, aivan paniikissa sitten soittamaan SInelliin, mistä olin koneen ostanut, että mitäs nyt. Ja niin huippuhyvää palvelua sain, että tänään Arja tuo ihan kotiovelle asti uuden masiinan ja viepi mennessänsä valmistajille rikkoutuneen koneen mitä sitten saavat ihmetellä :) Jotain piti siis Arjalle keksiä, joten tällaisen väkersin pieneksi kiitokseksi.

1732426.jpg

1732428.jpg

Edit. Nyt on uusi kone kotona ja voi mahdoton, siis ne jotka minut tuntevat, voivat vaan kuvitella miten onnelliseksi Arja tekikään minut tuodessaan minulle vaaleanpunainen lelun!! Aikaisemmin minulla oli sininen ja nyt ..oih, timangit ja kaikki!! Kyllä nyt kelpaa veivailla. Ja kyllä oli mukava höpötellä Arjan kanssa monenmoista, toivottavasti tavataan Sinellin synttäreillä mistä oli puhetta :) *yhtä hymyä*

1733373.jpg