Maijun kanssa tehtiin kimppatilaus Hollantilaisesta kaupasta ja siis siellähän olis ollu vaikka mitä....Maiju kun esitteli tämän balleriinan ni mä olin jo selailemassa vaikka missä :DD

Nooh, nämä ihastuttavat balleriinat siis tilattiin, molemmille oma tietty :D Sovittiin, että kun leimasimet tulee niin tehdään sitten postaus ekoista valmistuneista korteista yhtäaikaa. Tänään sitten luukusta tipahti tämä tonnikeiju, ja eikun tekemään korttia, Maiju kun oli postauksen ajastanut tälle illalle klo 19.

Oma vaikeutensa oli tämän teossa, ihan vaan siitä syystä, että kun en tiedä millaisen kortin Maiju tekee niin yritin tehdä sellaisen jollaista hän ei varmasti tee, jännittävää nähdä lopputulos. Maiju oli paketin mukana laittanut tällä leimasimella tehdyn kortin, joka oli väritykseltään pinkki joten..en tehnyt pinkkiä vaikka mieli tekikin :D Normaalisti olisin varmasti tehnyt tästä pinkin väritykseltään ja lisännyt vaaleanpunaisia huurrekukkia, mutta...jotenkin ajattelin että Maiju saattaisi nähdä tämän samoin :)

Mutta tässä väkerrykseni tällä kertaa

1593045.jpg

Mielessä oli montakin sopivaa tekstiä tähän kuten...Tyttö olet tähti, Maapallo on pyöreä, minä en :D, Notkea kuin rautakanki :DD tai sitten kevyt kuin 100 kiloa höyheniä :D mutta ajan ollessa kortilla piti laittaa tuo tavanomainen onnitteluteksti.

Loppukevennykseksi vielä lehdestä bongaamani juttu...

5-vuotias lapsi oli mummonsa kanssa kaupassa. Tyttö halusi ostaa värikyniä. Mummo siihen tokaisi että kuules, sulla on koko maailman värit kohta. Tähän tyttö tokaisi, että anteeksi kun oon alkanu harrastamaan :DDDD tuttua?? aion ainakin itse käyttää tätä kommenttia, mikäli joku sattuu huomauttamaan että askartelutarvikkeita on ympäri huushollia :D Hassunhauskaa päivää kaikille!!