Edit. Kaikki kortit lähetetty valokuvaajalle Kuopioon. Kovasti tykkäsi näkemästään, tykkäsi jo kun näki kuvat korteista netissä, mutta tykkäsi vielä enemmän kun sai kortit käteensä. Tästä yhteistyöstä siis vielä kehitellään jotain :)

Tässä uusimman "projektini" tuotokset. Kaikki valokuvat ovat Juha Immosen ottamia, ja kuvat ovat valokuvaajan luvalla julkaistuja. Kuvien kopioiminen on kiellettyä!!

Tässä kuva, joka inspiroi välittömästi tekemään kortteja näistä Juhan lähettämistä kuvista, ja aamun pikkutunneillehan se meni kun ei malttanut lopettaa.Tässä kortissa on taustaperina Suomalaisesta kirjakaupasta ostettu paperi. Valkoinen sydän kohokuvioitu ja leikattu piaperireunaiseksi spellbindersin sabluunalla. 3D kukka reunassa ja kukkien keskellä olevat helmet on Glitterpotista. Oikeassa alareunassa sormukset, jotka ostettu Askartelupuoti Piasta. Tekstileimasin Finnstamperilta.

1429116.jpg

Tämä kuva sopi minusta mainiosti ystävänpäivä kortiksi (sopisi tosin moneen muuhunkin kihlaparille..hääparille...jne), ystävänpäivähän meni jo, tosin olen sitä mieltä että ystävänpäivä on joka päivä :) Taustapaperi on Paperikierteestä ja tekstileimasin on Finnstamperilta. Nauhat ostettu Scrapbookdepotista. Ruskeaa ja oranssia...nätisti sopivat yhteen!

1429111.jpg

Mahtavan värikäs perhonen tuo niin mieleen tulossa olevan kesän :) Taustapaperi Heinikasta ja kehys tehty Paperellasta ostetusta paperista, jota vähän hioin saadakseni vanhahtavan vaikutelman, kiiltäväpintaisena vei liikaa kuvalta huomiota. Reunalla kultainen ääriviivatarra. Tämän jätin ilman tekstiä kun tykkäsin, että kuva saa olla täysin keskipisteenä.

1429109.jpg

Tämä on aivan valloittava kuva ja olisi sopinut moneksi kortiksi...hyvää äitienpäivää jne. Taustalla Askartelupuoti Piasta ostettu risupaperi, joka sopi hienosti tämän kortin taustaksi. Kuva ja sininen tausta leikattu spellbinderseillä, kuin myös onnitteluteksti, joka laitettu korttiin kohotarrapaloilla. Nauha Scrapbookdepotista. Tekstileimasin Finnstamperilta.

1429107.jpg

Ti-ti-tyy :) Mikäs tällaisista kuvista on kortteja tehdä! Ihanat värit talitintissä! Kuva leikattu spellbinderseillä kuin myös tummemman sininen tausta.Iso taustapaperi on Heinikasta. Nuottiviivasto on tehty Sinellistä ostetulla leimasimella kutistemuoville ja kutistettu sitten pieneksi, nuottiviivaston reunoihin laitoin siniset strassit kimaltamaan. Tekstileimasin on Finnstamperilta.

1429106.jpg

Toinen joutsenpari. Tässä ilmeisesti jo häämatkalle lähdössä :) Kuva ja sen tausta leikattu spellbinderseillä. Siniseen sydämeen lisätty ääriviivatarroista hopeansinisiä pisteitä. Taustapaperi on Askartelupuoti Piasta ja on vähän kankainen ja kimaltava. Reunoille laitoin hopeista ääriviivatarranauhaa ja kulmiinkin lisäsin koristeet. 3D kukka reunaan ja sormukset vielä. Tekstileimasin Finnstamperilta.

1429112.jpg

 

Kiitos Juha yhteistyöstä ja aurinkoista kevättä sinulle!!!

-Miia