Tämä korttitilaus tuli jo aikoja sitten. Tätseri on yksi niistä harvoista, jotka tekevät korttitilaukset hyvissä ajoin, eikä niin että "joo jos huomenna kortit olis valmiit ni olis kiva":) Viime päivinä on ollut jos jonkinmoista projektia, niin on jäänyt tämä tilaus kuitenkin tekemäti, onneksi kuitenkin  hyvin ehdin kun ensi viikonloppuna näitä vasta tarvitaan.

Viiskymppiselle miehelle piti tehdä synttärikortti sekä rippitytölle kortti. Tein taasen vähän vaihtoehtoja, että on mistä valita :)

Tämän ruusuleimasimen olen ostanut jo muutama kuukausi sitten, vaan empä ole ennen tätä sitä käyttänyt. Kokeilin ekaa kertaa masking tekniikkaa ja mun mielestä näistä tuli hyvännäköisiä kaikista. Olen jättämässä noita 3D kortteja taka-alalle, ja siitä syystä on selkeää tilausta perinteisille ruusukorteille. Jospa nämä olisivat tykättyjä. Väritykset olen tehnyt promarkereilla ja varjostuksia tehnyt akvarellikynillä ja ölyllä. Lisäksi tietty kimalletta päälle :)

1688440.jpg

1688441.jpgMyyty

1688442.jpg

Sitten vähän huumoria.. Taustalla kohokuvioitu foliokartonki, joka ei kyllä tässä kuvassa pääse oikeuksiinsa, hohtaa tosi kivasti.

1688444.jpgMyyty

Ja sitten yksi rippikortti vielä.. Ajanpuutteen vuoksi vain yksi rippikortti näytille, onneksi tunnen tilaajan niin uskon tämän käyvän :) Taustapaperi kimaltelee ihanasti, mutta sekään ei tietty kuvasta näy. Kimalletta myös siivissä ja ristissä. Kukat on tehty niin, että taustalla harsomainen sininen, jonka päällä strassisydän jossa valkoinen kangasruusu.

1688443.jpgMyyty