Päivitykset ovat olleet tässä pari päivää vähän jäissä monestakin syystä. Ensinnäkin olen yrittänyt käydä kommentoimassa kaikkien kortteja, jotka ovat luonnokseni pohjalta kortin tehneet, ja tähän menee yllättävä aika kun sivut varsinkin illalla toimivat kaikkea muuta kuin nopeasti. Mutta siis aivan mahtavia kortteja kaikki ovat tehneet!!

Toinen syy päivityksien puutttumiseen on eilen ollut äitienpäivä, koska silloin tietysti reissataan ja ollaan muutenkin perheen kesken ja illalla piti jännittää jääkiekkoa-hyvä Suomi!!

Ihanan herätyksen aamulla tietysti sain, kera korttien, kukkien ja lahjojen ja märkien pusujen, laulua unohtamatta :) Ja olipa meidän miesväki tehnyt täytekakunkin joka muuten on superylläri-oikeesti, tätä nimittäin ei ole vielä tapahtunut ennen! Nooh, perinteinen äitienpäiväkakku...hieman kuivahko ja kermat toooosi hyvin vatkattu ihan niin reippaasti että voiksi oli menny :DD Mutta hyväähän se oli, rakkaudella tehty! Tänään sitten toinen päivä, joka myös tunteita täynnä. Esikoisen kävin juuri viemässä kouluun tutustumaan ja voi kamala kun tuntuu haikealta ja vaikka miltä...tirpiäinen sinne isoon kouluun..saas nähdä miten äiti selviää tästä koulunaloituksesta :D termiitti tosin selviää varmasti hyvin ja innollahan hän sinne meni :) Illalla sitten kauan odotetut jalistreenit alkavat myös isoimmalla termiitillä, joukkueena Newcastle eli vaatimattomasti täällä pelataan Englannin liigaa. Nappikset suojineen odottavat tuossa iltaa :))

Mutta sitten kortteiluun, jotain olen kuitenkin saanut tässä aikaiseksi askartelun tiimoiltakin.En tiedä ollaanko tässä mummolaan polkemassa vai minne, mutta aivan ihanan leimakuvan sain vaihdossa-siitä kiitos!! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

1549402.jpg