Muoks...kyNppitonni täynnänsä! Tässä on aihetta hymyyn, eikös :)

Jopas jotakin, minä luulin,että menee maanantaille kun luku tulee täyteen =O . No nyt siis arvontaan osallistuminen päättynyt, kiitos kaikille kommenttinsa jättäneille, oli ihana lukea teidän "hymynaiheita". Tämän kyselyn keksin siitä syystä, että mulla oli aivan mieletön äkkäilypäivä tässä tällä viikolla, joka alkoi heti aamusta ja kesti ja kesti ja kesti, kunnes postissa tuli aivan ihanaa postia :)) Sitten istuin sohvalla posti kädessä ja huomasin hymyileväni ( hölmön näköisenä varmaan :D) Ja mitä tästä kyselystä opimme, ei tarvitse olla kummoinenkaan juttu, kun voi sillä pelastaa toisen päivän...siispä ei muuta kuin hyvä kiertämään ja yllättämään ystäviä!! Mutta sitten arvontaan. Kun ei tässä onnettaria ole kotosalla, niin pyysin miestä sanomaan luvun  1-35 välillä (vimppaa kommenttia en ottanut lukuun enäään :) ja voittaja on numerolla 4 ja hän on Elina, onnea Elinalle hirmuisesti!! Elinalle lähtee siis paketti, joka sisältää monenmoista askartelutarviketta, käyn vielä vähän blogissa kurkkimassa, mistä mahtaisi Elina tykätä :) Kiitos vielä kaikille ja aurinkoista viikonloppua!!

Paljon väkeä täällä käy kurkkimassa,ennenkaikkea on mahtava ollut lukea teidän palautetta, jota olen hurjasti saanut!  Täällä "blogimaailmassa" on ilmeisesti tapana jonninmoista arvontaa pukata pystyyn, kun näitä täysiä tonneja (kenellä kymmeniä ja toisilla satoja :D) tai täysiä vuosia tulee täyteen joten..ekan kyNppitonnin täyttymisen vuoksi arvonta pystyyn...

Jätä nimesi ja yhteystietosi kommentteihin ja kerro myös samalla  kolme asiaa, mitkä saavat sinut hymyilemään :)) eli jotta osallistuisi arvontaan, pelkkä nimi ja yhteystiedot eivät riitä, pitää olla vastauskin :)

Arvontahan tietty päättyy, kun joku huomaa kymppitonnin täyttyneen. Sivuillani oleva laskuri on sellainen, että laskee ip-osoitteiden mukaan kävijät eli vaikka kävisi kurkkimassa kolme kertaa päivässä, niin laskee vain yhdeksi..joten jonkunaikaa saattaa tuohon rajapyykin ylittämiseen vielä mennä :D Palkintoa pitää vielä miettiä, sisältänee kuitenkin askartelutarvikkeita....en vielä tiedä mitä kaikkea, ku hoksasin tään vasta.

Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille..

-Miia