Saatiin kuin saatiinkin uusi tapaaminen aikaiseksi, mitä jo pääsiäisenä suunniteltiin. Tarkoitus oli vähän testata erinlaisia kyniä, tarvikkeita ja väritystekniikoita ja tietty viettää yhdessä aikaa hyvässä seurassa turisten. Tapaaminen Järjestettiin Pipaiitan kotona, iso kiitos emännöinnistä (isäntää tietenkään unohtamatta!!) !! Me tavattiin ekaa kertaa Pipaiitan kanssa ja vallan mahtavan ihana nauravainen nainenhan hän on ja voi millainen ihana pikkumies heillä onkaan...saas nähdä tarttuiko vauvapöpöt...oih! :) Mukana tapaamisessa oli myös Taru ja Sari, joiden kanssa edellisessä tapaamisessa tutustuttiin. Täytyy sanoa, että ihan mitään hiljaisinta ei muuten tämä porukka ole :D toinen toistaan nauravaisempia ja eläväisempiä-nautin todella kaikkien seurasta!

Testailtiin eri kyniä ja värejä ja edelleen-kaikki tekevät tietysti omalla tyylillään. Vaihtoehtojen määrä väritysmaailmassa tuntuu aivan huikealta..rahaa saisi uppoamaan aivan älyttömästi tähänKIN, muuuutta...ihanaa oli päästä kokeilemaan eri kyniä, varsinkin Tarun prismacoloreilla. Ekaa kertaa testasin akvarellikynillä värittelyä tärpätin ja öljyn avulla ja tästä tuli mun suosikki heti promarkereiden jälkeen :) Mutta..tässä siis yksi korteista mitä on syntynyt eilisen tapaamisen leimailuista...(aah, mitä ihania leimasimia Pipaiitalle olikaan, näin jo melkkiistä unia niistä vesiputouksista :D)

1432252.jpg

Myyty

Leimakuva on eilen Pipaiitalta leimattu ja olen sen akvarellipuuväreillä värittänyt. Sydämet ja koukerot stanssattu spellbinderseillä, siivet Tarulta lainassa olleella stanssilla. Kukat jostain mistä lienen ja kukkien strassit Biltemasta. Koukeroihin lisätty kimalletta, mikä ei kuvassa hirmu hyvin näy.