Lisäilen valmistuneita kortteja tähän postaukseen sitä mukaa kun niitä teen, haluan pitää tuon lorupussi postauksen ylimmäisenä ainakin jonkun aikaa, että mahdollisimman moni sen näkisi ja ottaisi projektiin osaa. Ihanasti porukkaa onkin jo ilmoittautunut, olen niiiin iloinen siitä että!!

Tänä aamuna kokeilin minäkin tällaista korttia tehdä, missä en käyttänyt laisinkaan taustapaperia, vaan lisäilin siihen vähän kaikkea leikattua. Mulla ei ole mitään noista leimasimista, vaan Maijulta olen jossakin vaiheessa niitä saanut :) Väritys pitkästä aikaa tehty derwentin akvarellikynillä silleesti että vesivärisäiliötussilla otan kynän terästä väriä. Chalkseja käytin myös varsinkin taivaan värittämiseen.

.1420279.jpgMyyty

.mutta mistäs ihmeestä sitä aikaa? Nyt jo pääkin alkaa vähitellen kääntymään, joten ei hätää mitään :) Tein kaksi aivan täysin erityyppistä korttia. Magnolia on saatu vaihdossa ja nainen kylvyssä on oma uusi leimasin.

Väritys tehty promarkereilla ja vähän chalksejakin käytin. Taustapaperi Paperikierteestä. Uutta kohokuviointialustaa kokeilin ja kevyesti valkoista kartonkia chalkseilla pehmensin, kukat on huovasta jotka on stanssattu sizzixin stanssilla, kukkien helmet Glitterpotista. Nauha on Heinikasta. Kirjaimet ekaa kertaa käytössä, ne ostin Maijulta.

1418585.jpgMyyty

Tässä sitten nautiskelija näyttää mallia- näin synttäreitä pitäiskin juhlia :D Väritys tehty promarkereilla ja chalkseilla. Taustapaperit Askartelupuoti Piasta. Leimakuvan reunat leikkasin kuviosaksilla ja violetilla kissansilmällä sit vähän värjäsin. Huovasta tein kukkaset ja näissä käytin Biltemasta ostamiani strasseja kukkien keskustoissa.

 1418584.jpgMuuttanut uuteen kotiin