Jehkotar, eli Taru haastoi tekemään kortin uusista, vaihdossa saaduista kuvista. Ihana on ollut uusia kuvia väritellä :) tässä pari uusinta korttia.

Tämä lumiukkoleimakuva on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin ajankohtainen, mutta mielestäni jollain tavalla kamalan viehättävä :) Vähäinen väritys on tehty promarkereilla.Taustapaperi on Askartelupuoti Piasta , jonka pintaan tein muutaman lumihiutaleen Finnstamperin leimasimilla, tekstileimasin myös samaisesta paikasta. Lumihiutale sizzixin stanssi.

1378497.jpg

Tässä sitten sama kuva, sama taustapaperi ja sama väritystapa. Nauha Heinikasta ja lumihiutale- sekä tekstileimasimet Finnstamperilta. Ja tässä taasen huomaan, että kimalletta olisi saanut laittaa :)

1378498.jpgMyyty

Sitten vähän keväisempi kortti :) Taustapaperi on Paperikierteestä ja oranssit paperit on Heinikan Heiniltä saamiani ylimääräisiä "herkkuja" :) Väritys tehty promarkereilla ja kukkiin lisätty Sinooperista ostamaani "yliräikeetä" oranssia kimalleliimaa, siellä oli huikea värivalikoima niitä :) pari kukkaa lisäsin myös kangasnauhasta, jota sain vaihdossa. Ja tässä muuten pitänee sanoa, että Maiju esitteli blogissaan Glue dotseja, joita nyt sitten tilasin ja onhanneniinmahtavia, että jollei niillä pysy napit ja kukkaset kiinni ni ei sit millään ja Heinikastahan niitä saapi :)

1378499.jpgMyyty