Muutaman kortin olen saanut tässä tehtyä, tosin monen päivän tulos. Tässä leimasinkuvavaihdossa saatu kuva. Taustalla Maijulta saatua kohokuviopaperia, joka mun mielestä paras kohokuviointi alusta (hankintalistalle). Kuvan oon värittäny promarkereilla ja lisäsin vähän kimalletta.

1387093.jpg

Siili kukkakedolla :) Väritetty promarkereilla ja vähän chalkseilla taustaa värjäsin. Noi on ihania nuo kohokuvioidut perhoset, joita sain Maijulta. Nauha on paikallisesta ompeluliikkeestä, josta taidan saada hyvää palvelua viime viikoisen "ostosreissun" jälkeen, kun täytin nauhalaukkua :D Paperit on Paperikierteestä.

1387096.jpgMyyty

Tässä sitten kans leimakuvavaihdosta saatu kuva, tykkään kovasti :) ainut tässä on, että värittämistä aika paljon, esmes ku vertaa aNkkoihin :D ja kun pitää värittää noinkin paljon, ei ole mitään maailman helpointa ainaskaan mulle. Perhonen taasen Maijulta ja taustapaperi Paperikierteestä.

1387098.jpg

Myyty

Tekaisimpa sitten yhden äitienpäiväkortinkin :) Tykkään tästäKIN leimakuvasta kovasti, sen iloisuuden takia just. Taustapaperi on ostettu Maijulta, sydännauhat on Scrapbookdepotista. Kuva väritetty promarkereilla ja lisätty vähän reunoihin pehmennystä chalkseilla. Ja reilusti kimalletta ruusuihin :) Ja paperit leikattu kuviosaksilla.

1387099.jpgMyyty

Ja tämäkin kuva leimakuvavaihdosta, joita riittää varmaan vielä ens vuodellekin :) Oikein ihania nämä pupuset, vaikken niitä vielä osaa värittääkkään oikein, mutta harjoittelu jatkuu :) Väritys tehty promarkereilla ja kimalletta lisätty kukkaan.Taustapaperi paperikierteestä ja tekstileimasin Finnstamperilta.

1387100.jpg

Myyty