Valmiiden kuvien pino ei tunnu vähenevän yhtään :) Tässä pari korttia mitä eilen tein.

Eka kortti on hääkortti. Taustapaperiin (suomalaisesta) tein spellbindersin suorakulmaisella stanssilla reiän ja "upotin" 3D kuvan sinne, reiän ympäröin ääriviivatarralla. Sitten lisäsin kukat, onnea-tekstin ja sydämen ja tietty reunat piti viivottaa...juuri muuta en osaa tästä sanoa.

1372816.jpgMyyty

Keijukortin taustapaperi on Paperikierteestä, tykkään että se on tosi nätin vihree. Nauha on Heinikasta, ihania nuo uudet nauhat, hempeitä ku mitkä :) Sitten leikkelin vähän perhosia liitelemään ja kukkia lisäsin ja kukkien keskustaan laitoin strasseja. Strassit värjäsin samoilla peel off´s markereilla, millä väritän myös ääriviivatarroja. Tarun blogista luin, että niitä voi myös värjätä alkoholimusteilla, niitä mulla ei kummiskaan oo.

1372817.jpgKortti muuttanut uuteen kotiin

Sininen keiju sai taustapaperikseen paperikierteestä viimosimmassa tilauksessa tullutta uutta paperia, josta tykkään niiiin paljon, että en ois hennonu sitä korttiin laittaa (edelleen harkitsen asunnon tapetoimista kaikilla näillä paperi ihanuuksilla :D).Nauha Heinikasta, samanlaista nauhaa kuin edellisessä kortissa mutta keltaisen sijasta sinistä. Pari strassia lisäsin niin tagiin kuin keijun päässä olevaan kukkaan ja ne väritin peel off´seilla. Keijun kuvan reunustin hopeisella ääriviivatarralla, jonka väritin kans noilla tusseilla. Keijuihin pitää vielä lisätä kimalletta, se jäi puuttumaan :)

1372818.jpgKortti muuttanut uuteen kotiin