Nyt taitaa kortteilussa tulla taukoa, iski tuo flunssa oikein pahemmalla kädellä. Kolme korttia saanut kuitenkin aikaiseksi

. 1313350.jpg 

Ihan simppeli kortti, nyt tuntuu olevan sellanen ruskea kausi menossa :) kesää kohti näyttää kuitenkin ajatukset jo vievän. Väritys tehty Zigin akvarellitussilla (24) ja silleesti, että cd-levyn kanteen sivelin väriä ja otin siitä väriä säiliövesiväripensselillä.Nuottipaperi on Keijukammarista ja Magnolian Tilda leimasin Scrapbook depotista. Akvarellitusseja olen ostanut Askartelupuoti Piasta.

1313344.jpg

Kortti muuttanut uuteen kotiin

Tää kilppari leimasin, kuin myös tekstileimasin, on Finnstamperilta ja on mun mielestä tosi hauska yksinkertaisuudessaan. Väritys tehty Zigin tussilla (50).

1313346.jpgKortti muuttanut uuteen kotiin

Tämä Tilda leimasin on yksi suosikeistani, sopii mainiosti onnittelukorttiin eri ikäisille. Leimasin muistaakseni samaisesta Hollantilaisesta kaupasta kuin edellinenkin. Väritys tehty Derwentin akvarelliväreillä. Tässä värittämisessä paljon vielä opittavaa ja koko ajan erilaisten tekniikoiden testaus käynnissä kun en tahdo olla tyytyväinen lopputulokseen.

Mutta nyt juomaan kuumaa mehua..kyllä tämä tästä :)