Edit 1.4 Ensimmäiset kaksi lorukorttia saapuivat tänään ja vallan liikutuin, ihania olivat- kiitos Hilkka!

Edit 4.4 Maijun tekemä lorukortti tuli, joka oli aivan ihana! -Kiitos Maiju!

Edit 7.7 Tänään saapui Miran ja Elinan ihanat lorut -Kiitos, aivan mahtavia ovat kaikki!!

Edit 8.7 Susanna ja Hanne, teidän lorut saapuivat tänään :)) Aivan ihania kuvia ja ennenkaikkea mahtavat lorut olitte molemmat laittaneet!! Iso kiitos!!

Edit 9.4 Tanjuskan ja Anitan kortit saapuivat tänään, toinen toistaan ihanimpia :)) Kiitos teille!!

Edit 10.4 Kerrankin kun ei oota postia nenä kiinni ovessa (ostolakko päällänsä) niin sitten suvaitsee posti tulla ennen puolta päivää, mikä täällä aivan uskomaton suoritus. Normaalisti posti tulee 14-15 välillä.

Mutta tänään sitten romisi luukku aivan kunnolla :) 6 kirjettä tuli ja iso kasa ihania lorukortteja Iinuskan pussiin-kiitos Ritva, Tuula, Sari, Lilli Inni ja Marja. Ja voi mitä loruja...itsekeksimiä (tästä 10 pistettä!), ja niin oli monia uusia ihania loruja minulle ja tietty tytsille myös:))

Edit 11.4 Myyn ja Vilijonkan lorukortit saapuivat, hyvin ehtivät mukaan :) -Kiitos kaunis!

Olen ettinyt kissojen ja koirien kanssa poikien vanhaa lorupussia-tuloksetta. Nyt sitten lopetin etsimisen. Williksen kanssa tehtiin vaihtokauppaa, hän teki tytsille aivan ihanan lorupussin ja minä lähetin hänelle vähän sitä sun tätä :) Mutta...lorut puuttuu pussista ja tarkoitus olisi saada ihanan vaalianpunaisen pussin sisälle 1-vuotispäiväksi täytettä.

Olen tämän blogin pitämisen myötä tutustunut mitä ihaniimpiin ihmisiin ja niiiin taitaviin askartelijoihin, että päätin yrittää, josko saisin teiltä apua :) Projekti nimi on siis Tyttötermiitille lorupussi. 

Haastaisin teitä siis askartelemaan lorupussiin sisältöä. Tämä tapahtuisi seuraavasti :

-Leimaa mieleisesi kuva ja väritä. (Huom! kuvaan ei saa laittaa mitään ylimääräistä irtoavaa :) Laminoin kaikki kortit, joten kimalletta niissä saa kuitenkin olla.

-Kortin pitää olla yksiosainen, mutta muodon saa päättää itse.

-Kirjoita leimakuvan taakse sitten joko oma keksimä loru tai jo jonkun muun kirjoittama loru, joka liittyisi jotenkin kuvaan. (Jos siis  leimaat siilin, olisi takana joku siili loru :) 

-Laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected],  niin saat osoitteen, mihin postittaa loru (saa toki tehdä tahtoessaan useammankin :)

- Lähetä loru ja yhteystietosi ja jää odottamaan, josko onnetar suosisi juuri sinua :)

Lorujen tulisi olla minulla viimeistään perjantaina 11.4, eli viimeinen postituspäivä olisi  keskiviikko 9.4. Teen kaikista saapuneista loruista postauksen perjantaina blogiin , joten laitathan erikseen maininnan, mikäli tekemääsi korttia ei saa kuvata blogiini.

Ja tottahan jotain haluan avusta minäkin vastineeksi antaa :) 11.4 laitan kaikki saapuneet lorut pussiin ja päivänsankari saa itse nostaa pussista yhden lorun, jonka tekijälle lähtee leimakuvia (64 kpl:tta...Whipper snappereita, Penny Blackeja ja paljon muuta...kuvat leimattu taiteilijakaupasta ostamalleni 200g akvarellipaperille versamarkilla) ja vähän muutakin yllätystä :) Mikäli osallistujia on paljon, teen kaksi palkintoa.

 1419393.jpg

Toivottavasti tämä onnistuisi, olisi iso apu äidille ja voi mikä ylläri tytsille :))

Ja haastakaahan ystävännekin mukaan lorupussitalkoisiin :)) 

-Miia