Olin odottanut kauan (ainakin pitkältä aika tuntui), että pääsisin tapaamaan Jyväskylän askartelijoita silmästä silmään. Aikaisemmin "bongasin" Tarun Jyväskylässä, tunnistin hänet eräästä kuvasta ja menin huikkaamaan tosi tyhmästi...oletko kenties Taru ja onko sulla askartelublogia :D Eli Taruhan siis oli minulle"Blogista tuttu" :D -minulla ei tuolloin vielä blogia ollut.

No nyt siis saatiin aikaiseksi kokoontuminen pienellä porukalla, askartelijoitahan täällä Jyväskylässä on vaikka kuinka, mutta aina ei aikataulut tietystikkään kaikille sovi. Eilen meitä oli paikalla Taru, Sari ja Tarun äiti Leena ja minä. Tavattiin täällä meillä ja puoliltapäivin alkoi saapua naisia isoine kasseineen :) Kaikki olivat ottaneet mukaan stansseja, kohokuviointitaskuja, leimasimia ja olipa Sari napannut Cuttlebuginkin mukaan. Ihania nauravaisia ihmisiä ovat kaikki ja puhetta riitti taukoamatta :) Kahvittelun jälkeen sitten Sari, Leena ja minä aloimme leimailemaan ja stanssailemaan, Tarun leikellessä kartonkeja sopivimmiksi paloiksi dreamkuzilla. Saatuaan kartonkinsa palasiksi, pääsi Tarukin leimailemaan :) Aika meni aivan älyttömän nopeaan ja hauskaa oli, paljon sain näin "keltanokkana" uusia vinkkejä ja tietysti aivan ihania leimakuvia ja vaikka mitä-unohtamatta uusia askarteluystäviä ja hyvää mieltä!!

Ja tottahan sitä suunniteltiin jo seuraavaa tapaamistakin (ehkä sieltä muistais niinku kuvankin napata), jos vaikka vähän kokeiltaisiin eri väritystekniikoita, se kun tuntuu olevan kaikilla nyt ajankohtaista. Ihania leimakuvia on nyt ainakin mitä väritellä :)

Iso kiitos siis kaikille, olette aivan loistotyyppejä!! Toivottavasti teilläkin oli hauskaa!

Kertaan seuraavaan... Miia.

Aijjuu...ja kiitos kaikista herkuista joita toitte, nyt on "askarteluevästä" :D